dissabte, 27 de desembre del 2014

L'EXPOSICIÓ US RECOMANA ACTIVITATS PER AQUEST NADAL A CUBELLESL’Ajuntament de Cubelles i diverses entitats han programat activitats per aquest Nadal, especialment dirigides als infants i als joves. La principal serà la celebració del Parc de Nadal, que coordina la regidoria de joventut i que porta a terme l’empresa Triajock.

Però aquesta no serà la única activitat nadalenca també es podran gaudir d’altres activitats, com: visites dels patges reials, cavalcada de Reis, campanyes comercials...

Les activitats nadalenques per als infants tornaran a tenir en el Parc Nadalenc el seu epicentre. Entre el 27 i el 29 de desembre el Pavelló acollirà les activitats adreçades alsinfants d’entre 2 i 12 anys. Enguany el servei el presta l’empresa Triajock, qui a banda del preu del tiquet per nen (3€) proposa un abonament per a les famílies nombroses, de 2€ per infant al dia. El Parc de Nadal estarà obert els tres dies de 16’30 a 20’30h.

Més informació a : CUBELLES ACTIVITATS NADAL 2014


Font: Ajuntament de Cubelles

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”