dijous, 23 d’octubre del 2014

AQUESTA TEMPORADA VISITES GUIADES AMB FAMÍLIAVine a descobrir Charlie Rivel i Cubelles
L’exposició t’ofereix l’oportunitat de jugar i aprendre amb Josep Andreu Lasserre, l’universal pallasso cubellenc. Visita a l’exposició, descobreix amb família, els peculiars vestuaris del popular pallasso cubellenc, objectes i premis, mitjançant jocs i tallers.

Gaudeix del itinerari pel nucli antic de Cubelles al llarg del qual t’ha aproparà a la figura d’aquest gran artista del circ i a la seva població natal.


Adreçat a infants, joves i famílies
Dijous de 17:00 a 19:00h
I  dissabtes 15 i 29 de novembre,
13 i 27 de desembre de 10:00 a 13:00h
(cal reserva prèvia)

Exposició Permanent
Plaça del Castell 1
Tel. 93 895 25 00
charlierivel@cubelles.org
Entrada general, 1,50€ (consulteu descomptes)
Inscripcions fins, dos dies abans de cada activitat guiada.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”