divendres, 17 de febrer del 2012

Avui és l'aniversari de la filla de Charlie RivelAvui és l’aniversari de la filla de Charlie Rivel, Paulina Schumann i fa 91 anys, des de l’Exposició Permanent del pallasso Charlie Rivel la volem felicitar. Per Molts Anys, Paulina!!
Dama del circ i fil conductor de l’exposició itinerant “Un segle de Circ. Paulina Andreu Rivel Schumann” que està previst que arribi a Cubelles al mes d’abril.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”