divendres, 3 de juliol del 2009

SICTED 2009 –Acte de lliurament de distintius

75 empreses turístiques i comercials de la comarca del Garraf han rebut dijous 2 de juliol, en un acte oficial que s’ha fet a l’establiment turístic Clos La Plana de Sant Pere de Ribes, el distintiu que les acredita.

Aquests diplomes són provisionals per cobrir la temporada turística ja que s’ha fet l’esforç de distingir-se al maig. Però serà al setembre quan la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona tenen previst fer l’entrega de distintius i diplomes oficials, juntament amb la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación de Municipios y Províncias.

Llistat establiments distingits a Cubelles:

Exposició Permanent del Clown Charlie Rivel
Oficina de Turisme de Cubelles
Platja Llarga
Policia local
Càmping La Rueda
Hotel Mas Trader
Aparthotel Mar Blava
Bar Mas Trader
Restaurant La Rueda
Restaurant Mas Trader

Més informació a: www.garraftour.com

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”